Menu
  • Op de kaart staan voorgerechten van 8 tot 16 euro.
  • Er zijn verschillende vis-, vlees en vegetarische gerechten van 19 tot 36 euro (Chateaubriand).
  • De desserts kosten 8 of 9 euro.
  • Rekening
  • Vitello Tonato € 16,50
    Trio Garnalen € 17,00
    Saté € 19,50
    Wapen 51 € 26,00
    Warme wafel € 9,00
    Glas cabernet sauvignon € 4,95
    Glas sauvignon blanc € 4,95
    2 glazen verdejo € 10,00
    Koffie € 3,00
    Thee € 3,00

    Totaalbedrag € 113,90
  • Beoordeling
  • Voorgerecht : 6,8
    Hoofdgerecht : 7,0
    Nagerecht : 6,0
    Bediening : 7,5
    Ambiance : 7,5
    Prijs/kwaliteit : (telt dubbel) 7,0

    Eindcijfer : 7,0